Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Originalna prosidba: Danijel zaprosio Senku preko portala Javno

Originalna prosidbaSa portala Javno.hr donosimo vam romantičnu priču o originalnoj i modernoj prosidbi. Pročitajte članak kako je Danijel zaprosio Senku putem velike reklamne poruke na portalu Javno.

Senka je te subote, točno u 16 sati, na portalu Javno pročitala sudbonosno pitanje i ushićeno povikala: "Da, da, da!"

Još uvijek ima nade, djevojke drage. Ipak se može naći maštovitih i romantičnih muškaraca u Lijepoj Našoj. Naime, jedan Faca u liku Danijela odvažio se svojoj djevojci Senki priuštiti nezaboravnu i neuobičajenu prosidbu putem portala Javno.
U subotu, 20.12.2008., točno u 16 sati na portalu je osvanuo banner sa sudbonosnim pitanjem te prigodna ljubavna pjesma, a ekipa portala Javno ubrzo je stigla u njihov dom kako bi popratila prve reakcije. Suvišno je spomnjati da su emocije frcale na sve strane dok smo se svi "rastapali".

- Da, da, da - vikala je Senka još uvijek u nevjerici i šoku od iznenađenja, dok se Danijel rastapao od sreće očito ponosan na svoju originalnu ideju. Danijel je, otkriva nam, dugo razmišljao kako da nezaboravan čin učini što originalnijim kako bi Senku doslovno ostavio bez daha. Sukrivac za ovu ideju njegov je dugogodišnji prijatelj koji mu je stavio "bubu u uho".

Originalna prosidba

- Samo sam znao da želim to napraviti drugačije, da što dulje pamtimo taj dan. U razgovoru s prijateljem došao sam na tu ideju, nazvao vas, a ostalo je sve povijest - ushićeno nam je ispričao Danijel.

Kad je napokon uhvatila zrak, Senka nam je kazala kako je nešto naslućivala, ali ju je Danijel svejedno uspio potpuno oboriti s nogu. "On me zna uvijek iznenaditi, tako da je to baš bilo u njegovom stilu, ali svejedno, ovako nešto nisam očekivala. Jako sam uzbuđena i vjerojatno neću doći k sebi još nekoliko dana" kazala je buduća nevjesta i posegnula za mobitelom kako bi sa svojima podijelila sretnu vijest.

Senka, inače Slovenka, zbog Danijela se iz Slovenije nedavno preselila u Zagreb i skrušeno priznala kako su Hrvati bolji muškarci od Slovenaca. "Evo vidite, Hrvati naravno. Zato sam i došla u Hrvatsku" kroz smijeh nam je kazala Senka. Prvi planovi za vjenčanje još su u zraku, no Danijel i tu sprema iznenađenje. Nakon ovoga sa sigurnošću možemo ustvrditi da neće biti tradicionalno.
- Vidjet ćemo još, ali sigurno će biti nešto drugačije i sigurno ćemo otići na neko egzotično putovanje - rekao je Danijel.

Autor: Marijana Zorica - Javno.hr


Foto: Mario Ćužić


Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi