Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Festival vjenčanja u Dubrovniku - DAuDU, 11. i 12. travnja 2009.

Festival vjenčanja u Dubrovniku - DAuDU Kao medijski pokrovitelj ovog iznimnog događaja, portal Vjenčanje Snova poziva vas na Festival vjenčanja u Dubrovniku - DAuDU.

Dubrovnik je oduvijek bio grad romantike, idealan za zaljubljene, savršen za vjenčanja. Kako bi priča oko organizacije jednog od najljepših dana u životu bila potpuna, od ove se godine u Gradu prvi put organizira Festival vjenčanja, znakovitog naziva daudu - DA u DUbrovniku.

Festival vjenčanja u Dubrovniku - DAuDU

U tvrđavi Revelin, 11. i 12. travnja 2009., na četiri etaže predstavit će se svi oni koji mogu ponuditi neku svoju uslugu, proizvod, ideju, kako bi svadbeni dan, od priprema, do izgovaranja zavjeta i naposljetku proslave čina vjenčanja, prošao upravo onako kako su mladenci zamislili. I više od toga!
"Naše vjenčanje u Dubrovniku bilo je vjenčanje iz snova!" - upravo ovim riječima, sasvim sigurno, svi oni koji su svoje sudbonosno DA izrekli u jednom od najljepših gradova svijeta, započet će priču o svojem vjenčanju. Jer snovi o ljubavi i romantičnom vjenčanju u Dubrovniku postaju stvarnost, a čin vjenčanja jedinstven i nezaboravan. Svi mladenci u Dubrovniku imaju priliku ispričati svoju priču, bajku u kojoj su otkrili čaroban ambijent, vrhunsku ponudu i romantiku na svakom koraku.

O festivalu vjenčanja DAuDU

- Mjesto: Tvrđava Revelin, ulica Sv. Dominka, Dubrovnik
- Datum: 11. i 12. travnja 2009.
- Radno vrijeme: SUBOTA 11 - 20 sati, NEDJELJA 10 - 20 sati
- Svečano otvaranje: SUBOTA 10 sati
- After party: SUBOTA 21 sati
- Ulaz je besplatan
- 70-ak izlagača (36 većih, 16 manjih, 3 vozila + 10 - 15 tehničkih izlagača)
- Svi izlagači ulaze u katalog i listu izlagača na web stranici (vjenčanice, nakit, automobili, glazba, agencije, hoteli, catering, vjenčani darovi, planeri vjenčanja, pozivnice, cvijeće, kozmetički i frizerski saloni, wellness, foto i video ...)
- Unificirani i moderni izlagački štandovi
- Izložbeni prostor na 4 razine: Trg oružja (vozila), 1. kat, 2. kat (glavna dvorana), 3. kat (terasa, šator s lounge barom)
- Kompletan izložbeni prostor unutar tvrđave prekriven je crnim tapisonom
- Arhitektonska rasvjeta (vanjska fasada) i laserska produkcija
- Informacije na www.daudu.org

Zanimljivosti Festivala vjenčanja

Modne revije vjenčanica i večernjih haljina (organizira dizajnerica Matija Vuica, kao članica "daudu" tima, koreografiju radi Tihana Harapin Zalepugin, reviju nose poznate manekenke)
Kutak za djecu - kids corner - kako bi Festival mogli posjetiti i roditelji s djecom i ostaviti ih u sigurnim rukama dok razgledaju izložbeni prostor
Wireless internet na području Revelina za izlagače, kako bi mogli predstaviti svoje internet stranice, novinare, posjetitelje...
Glazba uživo (predstavljanje glazbenih sastava)
Nagradne igre, prezentacije, radionice za buduće mladence, laser show, bodypaint show, barmen show, iznenađenja za posjetitelje...

Medijski pokrovitelj Festivala vjenčanja DAuDU: portal Vjenčanje Snova


Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi