Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Vjenčanja sa stilom by Angelus art

Vjenčanja sa stilom by Angelus artPredstavljamo vam tri kolekcije proizvoda za vjenčanje, tvrtke Angelus art, iz široke palete ručno rađenih pozivnica, zahvalnica, konfeta i ostalih detalja za Vaše vjenčanje. Kolekciju "White Elegance" odlikuju čiste i nježne bijele linije sa elementima satena i bisera, savršen izbor za bijelo vjenčanje. Nježne pastelne boje žute, zlatne i ivory glavni su adut kolekcije "Cream Beauty" koja odiše svečanošću i stilom. Uz kolekciju "Purple fairy tale" gotovo da možete osjetiti miris lavande jer njome dominiraju ljubičasti elementi uz naglaske boje lavande.

Svaka kolekcija može se prilagoditi vašim željama te izraditi u nekoj drugoj boji pri čemu će vas tim Angelus arta rado savjetovati.

Kolekcija "White Elegance":

White elegance by Angelus art

Kolekcija "Cream Beauty":

Cream Beauty by Angelus art

Kolekcija "Purple fairy tale":

Purple fairy tale by Angelus art

Tvrtka Angelus art d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, specijalizirana je za dizajniranje i proizvodnju svih artikala koje ćete ikada zatrebati kako bi vam vaše vjenčanje ostalo u nezaboravnoj uspomeni, te kako biste impresionirali svoju rodbinu i uzvanike. Ono što tvrtku Angelus art razlikuje od svih ostalih koje se bave sličnim poslom, osoban je pristup svakom budućem bračnom paru.

Da biste zablistali na svojoj svadbenoj svečanosti, dovoljno je samo doći u naš atelje i okvirno nam reći kako ste zamislili svoje pozivnice, zahvalnice, kitice za revere, poklone za uzvanike ili neki drugi detalj. Čak i ako nemate ama baš nikakvu ideju, budite uvjereni da ćete – čim pogledate mnoštvo artikala koje smo već izradili za brojne zadovoljne mladence – odmah shvatiti što najbolje odgovara vašoj osobnosti i specifičnoj prigodi.

Ovo su neki od detalja koji se mogu uskladiti u jednu prepoznatljivu priču kako bi Vaše vjenčanje ostalo vama i vašim uzvanicima u nezaboravnom sjećanju:

- Pozivnice
- Zahvalnice
- Konfeti (pokloni uzvanicima)
- Kitice / reveri (ili narukvice za ženski dio uzvanika)
- Jastučić, škrinjica, školjka ili neki drugi oblik za Vaše prstenje
- Knjiga gostiju / Knjiga dojmova – u koju će gosti upisivati svoje želje i razmišljanja
- Kutije za kolače
- Tablice za auto
- Menu
- Imena na stolu
- Broj stola
- Raspored sjedenja / Raspored po stolovima
- Naljepnice za vino
- Majice sa natpisom za kumove, djeveruše, uzvanike...

Prepustite nam s punim povjerenjem dizajniranje i izradu vaših pozivnica, zahvalnica i ostalih detalja po vašoj želji i budite uvjereni da ćete i vi biti još jedan od stotine zadovoljnih parova kojima smo vjenčanje učinili posebnim i nezaboravnim događajem.

Očekujemo vas u našem ateljeu u Lapačkoj ulici br. 1. Dođite bez obveze, pogledajte našu raznoliku i unikatnu ponudu, povjerite nam svoja očekivanja te s povjerenjem prepustite izradu svih gore nabrojanih artikala našim vrhunskim dizajnerima. Najavite nam svoj dolazak telefonom 01/3630 682 ili E-mailom: info@angelus-art.hr kako bismo mogli rezervirati vrijeme samo za vas i potpuno se posvetiti vašim željama.

Angelus art
01/3630 682
info@angelus-art.hr


Sponzorirani sadržaj

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi