Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Naš dan iz snova - Danijela i Milan

Naš dan iz snova - Danijela i Milan Glasujte za ovu priču u sklopu natječaja "Naše vjenčanje iz snova"

Naše vjenčanje dogodilo se je dva puta,sasvim neplanirano i neočekivano.
Kako se kod nas vjenčanje planira i počinje organizirati godinu dana prije predviđenog termina tako smo i mi počeli planirati naše vjenčanje. Bio je to 10.mjesec 2008.godine.Kao i svaka mlada prvo sam krenula u potragu za svojom idealnom vjenčanicom. Za ne povjerovati, potraga se je svela u svega dva dana jer me je jedna oduševila i odmah sam znala da je to ta. Naravno da sam ju odmah rezervirala. Hotel i restoran je već bio dogovoren. Da ne duljim o ostalim sitnicama... sve je teklo po planu. I onda oduševljenje jednog jutra, i ujedno i strah i suze i smijeh... Na kućnom testu za trudnoću pokazao se plavi plusić. Mi ćemo postati roditelji!!!!

Nisam mislila da će nam to malo biće malo poremetiti planove za svadbu,ali ipak... dogodilo se. Počele su mučnine i mršavljenje i jednostavno nisam mogla iz kreveta. I tako je naša planirana svadba morala biti odgođena. :(
I tu smo došli na ideju da već kada imamo toliko stvari spremno, da ipak održimo malo vjenčanje, samo kod matičara i onda neka lagana večera. Bila sam trudna 4 mjeseca kad smo se vjenčali prvi put.

Nisam imala bijelu vjenčanicu, već kratku zelenu haljinicu, na nogama sam imala zelene cipele koje sam kasnije presvuka u plave kućne papuče sa medvjedićima. Ni blizu nisam izgledala kao mlada... ali sam bila presretna. Moj suprug je bio oduševljen sa mojom voljom i snagom da sve organiziram iz kreveta uz pomoć foruma.
Pet mjeseci poslije postali smo roditelji. :) Čim je naša curica malo porasla, ja sam se ponovno ulovila priprema za "ono" odgođeno vjenčanje.

I tako smo se vjenčali (ponovno) 24.04.2010. Vjenčanje sam organizirala sama uz svesrdnu pomoć i razumijevanje svog supruga te uz ponovnu pomoć portala Vjenčanje Snova gdje sam našla ideje za pozivnice, konfete, aranžmane za salu, rasvjetu...
Pošto je vjenčanje bilo na otoku, bila nas je mala frka da taj dan neće voziti katamaran zbog vjetra i da nam svatovi neće stići, ali vrijeme je bilo na našoj strani. Sunce je provirilo iza kišnih oblaka, gosti su sretno stigli i fešta je mogla početi.

Ta vjenčana večer i noć prošla nam je kao u jednom dahu. Osjećali smo se kao glavni likovi u nekom filmu. Nama je bilo najvažnije da se gosti osjećaju ugodno i zadovoljno i da ponesu lijepe uspomene sa našeg vjenčanja.
A naša curica... mislim da će joj jednog dana biti drago kad vidi sebe na slikama sa mamom i tatom na njihovom vjenčanju.

Naše vjenčanje - Danijela i Milan Naše vjenčanje - Danijela i Milan - mladenka u vjenčanici Naše vjenčanje - Danijela i Milan - mladenka i buket Naše vjenčanje - Danijela i Milan Naše vjenčanje - Danijela i Milan Naše vjenčanje - Danijela i Milan - cijela obitelj

Glasujte za ovu priču u sklopu natječaja "Naše vjenčanje iz snova"

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi