Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Naše vjenčanje - Jasenka i Nikola

Naše vjenčanje - Jasenka i Nikola Glasujte za ovu priču u sklopu natječaja "Naše vjenčanje iz snova"

Pitala sam se kako započeti tekst, kako opisati svoje "vjenčanje iz snova" ?
Bilo je to dana 20.lipnja 2009. Noć prije vjenčanja nisam provela u kući roditelja, željela sam se probuditi u našem stančiću pored svoje ljubavi. Kada je sat zazvonio bila sam uzbuđena, nisam mogla doći sebi da nakon 13 godina ljubavi postajemo jedno, postajemo muž i žena. Prije nego sam napustila stan i otišla na frizuru upalila sam net i forum Vjenčanje Snova na kojem su me dočekale poruke mojih forumašica koje su se veselile zajedno sa mnom, mojem danu. Pustila sam suzu, uz njih sam provela mjesece i mjesece... pomagale su mi oko svega.

Otišla sam na frizuru i bila jako nervozna zbog kiše koja je vani padala, plakala sam. Pod kišobranom sam žurila s kumom na šminkanje, dok me Marija šminkala ja sam samo pjevala: "Ništa mi neće ovaj dan pokvariti..." Kum je došao po mene i kumu, otišli smo kod mojih i lagano se počele oblačiti, u kući je vladala nervoza zbog kiše tj. pljuska. U 14 sati je došao fotograf i slikao mene i kumu, bilo je to zaista opuštajuće... ubrzo nas je i on napustio. Odjednom zrake sunca objasjaju moju sobu, trčim na balkon i vrištim... u daljini čujem zvuk truba, bježim u kuću s lažnom mladom. Sreća me obuzela jer oni trube zbog nas.
Ispred dvorišta se parkirala velika bijela limuzina i izlazi moj dragi s kumom, srce lupa, jedva čekam da izađem. Tata dolazi po lažnu mladu, al moj dragi traži dalje. Izlazim s tatom iz kuće, koji je u tom trenu bio jako ponosan, s osmjehom na licu koračam prema dragome. Kada me vidio, rekao je da sam mu prekrasna. Taj osjećaj ne znam kako bih opisala, jer nema riječi. Žurimo s kumovima na slikanje u Maksimir, bilo je zaista super.
S kolonom automobila krećemo prema matičnom uredu, riječi koje je tada izgovorila matičarka nikada neću zaboraviti... postajemo muž i žena.
Odlazimo u restoran, prvi pogled na cvjetne i balon dekoracije ostavljaju me bez teksta. Dolazim do stola, a tamo me čeka iznenađenje forumašica - knjiga dojmova. Jedna meni draga forumašica je svjedok koliko sam u tom trenu bila sretna jer su mislile na mene -ljutku. Prvi ples smo otplesali na našu pjesmu od Crvenih koralja "Za moj život mnogo značiš draga". Podij je cijelu noć bio pun, ja sam se osječala kao da lebdim.

Svadbena torta je bila savršena, podvezica je bila u balon eksploziji oko koje se muški dio morao malo potruditi, a ja sam za svoj vjenčani buket stavila povez i cure su plesale oko mene. Dobila ga je Amanda, kćerka moje drage prijateljice. Ples se nastavio do jutra...

Možda nisam neki pisac, ali u mom srcu znam da smo ja i moj dragi doživjeli svoje vjenčanje iz snova. Za kraj se želim zahvaliti našim kumovima, roditeljima i svima koji su taj dan proveli s nama.

Naše vjenčanje - Jasenka i Nikola balon dekoracija Naše vjenčanje - Jasenka i Nikola mladenci VNaše vjenčanje - Jasenka i Nikola Naše vjenčanje - Jasenka i Nikola vjenčani poklon Naše vjenčanje - Jasenka i Nikola Naše vjenčanje - Jasenka i Nikola

Glasujte za ovu priču u sklopu natječaja "Naše vjenčanje iz snova"

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi