Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Naše vjenčanje - Marijeta i Dragutin

Naše vjenčanje - Marijeta i Dragutin Glasujte za ovu priču u sklopu natječaja "Naše vjenčanje iz snova"

Budući da je nasa svadba bila ovaj petak, 18.6., nemamo jos profi slike pa evo nekoliko divnih slikica koje je snimio nas prijatelj.
Od početka planiranja svadbe bili smo inovativni, kreativni i pokušavali stalno ubaciti nešto novo u ustaljeni kalup svadbi po kojima obično naša ekipa luta. Pola godine prije svadbe mladi su gosti dobili "save the date" u obliku osmosmjerke.
Četiri mjeseca prije počeli smo kontinuirano plesati kako bi ih sve oborili s nogu, a možete vidjeti i po slici da je i mlada bila doslovno oborena par puta. Prvi puta na kraju našeg pr(lja)vog plesa. a drugi kada joj je mladoženja priredio divno iznenađenje, Adama Končića.

Vjenčao nas je mladin prijatelj iz djetinjstva praćen Ave Mariom koja je svima iskamila suzu na oko. U crkvu nas je uvela ova preslatka djevojčica u narodnoj nošnji.
Još jedna od inovacija bilo je usputno darivanje. S jedne strane mladenaca bila je pripremljena i lijepo dekorirana shabby chic krletka u koju su gosti ubacivali svoje čestitke ili koverte. Bojali smo se da nece proći, no jako je uspjela i ta ideja (nažalost, slike jos nema). Oborila ih je s nogu i naša torta-sladoled, bila je još ukusnija no što izgleda.
Djeca su imala pripremljen poseban stol s bojankom koju smo "posudili" s vašeg sitea i bilo je prekrasno dobiti na poklon ispunjenu tu bojanku od jednog našeg malog gosta. Na samom izlazu iz sale na stalku smo pripremili knjigu dojmova, gosti je doduše nisu cijelu ispunili, no taman nam je ostala polovica da u nju nalijepimo čestitke koje smo dobili.

Svakom paru njihov je dan poseban, pa tako i nama, ovo je bilo ispunjenje snova. Željeli smo udovoljiti svima, imati goste u prvom planu a opet ispuniti svoje želje. Pozitivne povratne informacije još su nas vise usrećile. Želimo i svima ostalima takvu jednu, veselu, razdraganu, prirodnu i emotivnu svadbu.

Naše vjenčanje - Marijeta i Dragutin Naše vjenčanje - Marijeta i Dragutin Naše vjenčanje - Marijeta i Dragutin Naše vjenčanje - Marijeta i Dragutin Naše vjenčanje - Marijeta i Dragutin Naše vjenčanje - Marijeta i Dragutin Naše vjenčanje - Marijeta i Dragutin Naše vjenčanje - Marijeta i Dragutin Naše vjenčanje - Marijeta i Dragutin

Glasujte za ovu priču u sklopu natječaja "Naše vjenčanje iz snova"

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi