Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Vjenčanje na balkonu Romea i Julije

Vjenčanje na balkonu Romea i JulijeTražite li nesvakidašnje i romantično mjesto za svoje vjenčanje, najnovije mjesto za to je Verona, točnije balkon za koji se vjeruje da je onaj Romea i Julije iz poznate Shakespeareove tragedije. Prvi par koji se vjenčao na Julijinom balkonu su nogometaš Luca Ceccarelli i njegova zaručnica, Irene Lamforti.
Casa Di Giulietta (Julijina kuća) nalazi se u središtu Verone i jedna je od najposjećenijih turističkih znamenitosti u Veroni. Prema legendi kuća je svojevremeno pripadala obitelji Cappello i bila velikom Shakespeareu inspiracija za priču o Romeu i Juliji, no povijesno za to nema stvarnih dokaza.

"Verona je širom svijeta poznata kao grad ljubavi", izjavio je gradski dužnosnik Daniele Polato koji je predložio da Julijina kuća posluži kao mjesto za sklapanje brakova.
Cijena za ovakvo nesvakidašnje vjenčanje iznosi oko 900 eura za državljane nečlanica Europske Unije, te 700 eura za državljane EU.

Vjenčanje na Julijinom balkonu

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi