Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Vjenčanje iz snova - Tijana i Darko

Vjenčanje iz snova Tijana i Darko Glasujte za ovu priču u sklopu natječaja "Naše vjenčanje iz snova"

Naša priča o vjenčanju počinje tako što smo živjeli zajedno nekoliko godina prije nego što smo se odlučili vjenčati. Kada smo odredili datum, 11.7.2008., htjeli smo nešto neobično, intimno i romantično. Nešto po čemu ćemo pamtiti taj dan kao najljepši dan u našem životu. Počeli smo smišljati ideje. Moja ideja bila je vjenčanje u dvorcu. Sviđala nam se ta ideja, ali ipak kao da je nešto nedostajalo, kao da nam je neki glasić govorio da mi to možemo bolje, da smislimo ipak nešto malo romatičnije i intimnije u čemu se vidimo u potpunosti. To se i dogodilo. Mom sadašnjem suprugu "upalila se lampica", predložio je vjenčanje na moru... :) Da! To je to! To je ono što tražimo. Ja sam, naravno, sa oduševljenjem to prihvatila. Jednostavno to je bilo to!

Bacila sam se odmah u traženje potencijalne lokacije. Bilo je u pitanju hrvatsko primorje. Tražili smo preko raznih agencija za vjenčanja, slali upite. Nudili su nam različite lokacije, tipa livade iza hotela, ali nije to bilo ono kako smo mi zamišljali. Krenuli smo od Istre i završili u Dalmaciji.
Zastali smo u Dubrovniku. Taj čarobni grad osvojio nas je preko interneta. Znali smo odmah da smo pronašli svoje odredište za vjenčanje iz snova. Poslali smo upit agenciji za vjenčanja u Dubrovnik. Od njih je stigao odgovor da im pošaljem još nekih detalja vezanih za vjenčanje! Zatim i drugi odgovor i tako redom, odgovor za odgovorom, dan za danom i tako puna tri mjeseca dogovaranja i planiranja. Bili smo presretni, jer smo znali što je vrijeme više odmicalo da smo bliže ostvarivanju našeg sna.
Od raznolike ponude lokacija za vjenčanje u Dubrovniku, mi smo se odlučili za nama najatraktivniju - gradske zidine.

Tijana i Darko kolaž fotografija vjenčanja

Konačno, nakon dugog iščekivanja došao je i taj dan. Dan prije vjenčanja otišli smo s kumovima u Dubrovnik. Moram napomenuti da nikad prije nismo bili u Dubrovniku, ali nas je očarao na prvi pogled. Na aerodromu nas je dočekao auto od agencije koja nam je organizirala vjenčanje. Odvezli su nas u hotel. Tu smo se našli sa gospođom koja nam je sve to organizirala. Imali smo još nekoliko sitnica za obaviti, otići do matičara, dogovoriti još neke detalje itd. Zabavljali smo se, smijali, kupali i navečer otišli u grad. Sutradan smo kuma i ja išle kod frizera, pa na šminkanje i spremanje, dok su dečki za to vrijeme opušteno uživali na plaži.
U 18:00 auto dolazi po nas i vozi nas u stari grad gdje nas dočekuje fotograf. Ja sam toliko uzbuđena i zbunjena da ne znam više da li sve to sanjam ili se stvarno događa. Naš san se napokon počeo ostvarivati, a da od silnog uzbuđenja nismo ni bili svjesni.

Fotograf nas je proveo po starom gradu i fotografirao. Ja sam kao u polu snu. Turisti prolaze kraj nas, fotografiraju nas... osjećala sam se kao na "crvenom tepihu". Bezbroj emocija me preplavljalo, ovo je bilo bolje od očekivanog. Najljepši san ikada ostvaren.
Nakon fotografiranja, polako smo krenuli na zidine. Tu nas je čekala matičarka na teraci zidina sa prelijepim pogledom na grad i more. Obavili smo i taj čin vjenčanja,a sve pod budnim okom objektiva našeg fotografa.
Krenuli smo polako do restorana na večeru sve svjesniji da nam se najljepši san upravo ostvario i da imamo jednu prelijepu uspomenu na najljepši i najromantičniji dan u našem životu... :)

Vjenčanje Tijana i Darko - obred vjenčanja Vjenčanje Tijana i Darko - obred vjenčanja Dubrovnik Vjenčanje Tijana i Darko - mladenci i kumovi Vjenčanje Tijana i Darko - mladenci Vjenčanje Tijana i Darko - stari grad Dubrovnik Vjenčanje Tijana i Darko - zidine Dubrovnik Vjenčanje Tijana i Darko - mladenci Vjenčanje Tijana i Darko - dekoracija stola i jastučić za prstenje Vjenčanje Tijana i Darko Dubrovnik Vjenčanje Tijana i Darko Dubrovnik

Glasujte za ovu priču u sklopu natječaja "Naše vjenčanje iz snova"

Mladenci su na poklon od uredništva portala dobili na poklon digitalni kolaž A4 formata:

Tijana i Darko kolaž fotografija vjenčanja

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi