Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Aleksandra i Marinko, Losone

Vjenčanje Aleksandra i MarinkoNaša priča koju su pisali naši dani i dogadjaji, započela je prije godinu i pol dana. Bila je to priča koja je medju nama počela sasvim spontano, bez ikakvog prevelikog očekivanja i nadanja, a pretvorila se u nešto predivno, i nešto o čemu smo oboje sanjali.
Ljeto se bližilo previše i sjećam se da sam vjerno spremala svoj ormar vadeći nove krpice i ujedno vodila burnu svadju sa svojim sad već bivšim deckom. Bila nam je peta godina veze i polako se sve medju nama raspadalo. Sanjala sam o novoj ljubavi, leptirićima u trbuhu, snovima, nadanju... a izmedju nas je toga nestalo, vec davno, davno prije…
Tog dana sam bila totalno van sebe radi svega i jednostavno sam se samo htjela opustiti. Upalila sam kompjutor i otišla na stranicu koju sam mjesecima prije posjećivala. Bila je to stranica virtualnog druženja, smijanja, zezanja... nikad na toj stranici nisam mislila naći novu ljubav, jer sam od same pomisli na vezu osjetila grč u želucu.
Iznenadila me poruka na koju sam bez imalo razmišljanja odgovorila i nastavilo se tako cijelu večer... izmjenjivanje poruka, ništa više. Bio je sladak, andjeoski smiješak, lijepe plave okice... bilo je to moje mišljenje o njemu, mojem mužu, a tada virtualnom prijatelju... kako sam ga vjerno nazivala.
Dan za danom, poruka za porukom... nisam ni shvaćala da sam se izmedju ostalog i zaljubila koliko god je bilo nestvarno. Ipak, izmedju nas je bilo stotine kilometara. Borila sam se sama protiv sebe da si ne dozvolim to, jer sam u vezi, u dugoj vezi iz koje ce mi biti teško izaći... Bila sam svjesna da petljam svom tadašnjem dečku iza ledja. Ali iskreno, nije mi bilo bitno jer medju je bilo svega, samo ne ljubavi, ljubavi sa moje strane. I upustila sam se...ma sta bude bude...

Naše dopisivanje trajalo je do kraja šestog mjeseca kada smo se odlucili naći. On je došao iz Svicarske, i našli smo se u Zagrebu. Noć prije susreta oči nisam sklopila. Bila sam budna sa svojim mislima, svojim osjećajima i samo sam ga željale vidjeti... nadala sam se da ću se razočarati, izgubiti sve nade..Vozila sam se tako do Zagreba sa muzikom do daske i smješkom na licu, a srce je lupalo kao nikad do tad. Stigla sam 10 min prije nego što je bilo dogovoreno,...još ga nije bilo. Zapalila sam cigaretu i nadala se da još ne dodje. Nisam ni bila svjesna da se pojavio kraj mene i tad je sve počelo. Od sreće nisam znala kako reagirati i pala sam mu u zagrljaj. Kao da ga znam sto godina. Taj dan smo proveli u Zagrebu i rastali se tek nakon pola noći sa knedlom u grlu i suzama.

Dogovorili smo se da se nadjemo opet ovdje za dva dana. Vozila sam se kući kao na iglama, tresla sam se od veselja, od osjećaja, od grižnje savjesti sto mu nisam rekla da sam u vezi, od straha kako cemo dalje...jer ruku na srce..zaljubila sam se ko klinka od 14 godina.
Naš ljedeći susret se takodjer ponovio nakon dva dana. Pošto nam je bilo dosadno u Zagrebu, odlučili smo otići do Opatije. Bio je to dan za pamćenje, pamtim ga dan danas, svaki dogadjaj, ma sve..nas prvi poljubac...i opet moja šutnja...šutnja o vezi koju imam..Mrzila sam se zbog toga.
Nakon tog susreta nismo se vidjeli 10 dana. On je bio kod sestre u Austriji i na povratku za CH , trebao je doći do mene da se vidmo opet. Sjećam se da su prošla tri dana od naseg susreta i ja sam pukla. Napisala sam dugi sms sa svime što krijem i poslala mu. Mislila sam da ga više nikad neću vidjeti. Dugo nije odgovarao...predugo...a onda je stigla poruka..nije mogao vjerovati.. Isti dan se pojavio u mom gradu i pričali smo…pričali..satima...Oprostio mi je, dao mi šansu, obećao da će me čekati, da me neće ostaviti..neka odlučim...ČEKAT CE ME...
Nedugo nakon toga ostavila sam bivšeg. Znala sam da ćemo kad tad prekinuti ali nikad iz ovog razloga. Ali nisam mogla protiv srca. I nisam htjela.

Početak osmog mjeseca...Oboje ludimo jer se želimo vidjeti...Dani su prolazili vrlo sporo, a oboje smo čekali 11.8 jer je to bio dan našeg godišnjeg odmora..negdje na moru, medju palmama..…nas dvoje i nitko više..I došao je taj dan, nažalost i ostali dani za njim su prebrzo prošli..Bili su to najljepši dani koje pamtim. Kao da se znamo cijeli zivot. Pričali bi do jutra, o svemu...Obožavala sam ga...Rastanak je bio najbolniji do tad. Kao da sam gubila dio sebe...Nismo znali kad ćemo se sljedeći put vidjeti, smao sam znala da necemo moći dugo..
Pojavio se 11.9., taj dan smo odlučili da cemo se vjencčati. Cijeli dan smo birali prstenje i odabrali ih. Poludjeli smo od sreće i taj dan sam rekla roditeljima da se vjenčamo.. i da ja odlazim k njemu. Bili su u šoku, ali presretni zbog nas.

On se vratio sljedeći dan za CH. Bila je srijeda. U petak me zove da mi čuje glas. Pita me šta radim, ja odgovaram da ništa, da sam spremna da dodje po mene..čisto iz zezancije. Ne moram pisati da mi se sljedeći dan pojavio na vratima. Ja sam ga čekala sa koferima i prstenima sakrivenima u jakni i bila san najsretnija djevojka na svijetu.
Bilo je suza na odlasku jer se sve previše brzo dogodilo, ali išla sam za srcem i znam da za tim nikad neću požaliti. Roditelji su bili potpuno uz mene iako im je srce pucalo na pola od tuge što odlazim od njih. Vjenčali smo se 14.12 (sudbeno). U trećem mjesecu smo otišli zivjeti sami i od tad je ovo sve najljepše razdoblje u ovom svemu. Uživamo zajedno, budimo se zajedno, pazimo, mazimo..znamo se i posvadjat..a tad se još više volimo.

Nakon svega...ovo je ljubav o kojoj sam sanjala, ovo je sreća koju sam željela i ovu cijelu priču i ovaj život sa njim nebi mjenjala za ništa na svijetu. Nema dana da se ne sjetim kako smo se upoznali i da se zahvalim nekom gore što nas je spojio i dao nam da budemo zajedno.
Našu ljubav obilježit ćemo i pred Bogom, 19.09.09. i iskreno...umirem za taj dan jer ga jedva čekam.


Želite li i vi pokazati slike svog vjenčanja iz snova? Pošaljite nam vašu priču!

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi