Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Ultimativni vodič za osmišljavanje modernog vjenčanja

Ultimativni vodič za osmišljavanje modernog vjenčanjaZaboravite na krinoline, klasične aranžmane i bukete, moderna vjenčanja ne trpe klišeje. Kod organizacije vjenčanja budite originalni, svoji i moderni!

U ovom članku predstavit ću vam viziju modernih vjenčanja koja je poput groznice zavladala svijetom. Ukoliko su i vama dojadila jednaka i nepersonalizirana vjenčanja, našli ste se na pravom mjestu, jer slijedi vodič za moderno vjenčanje.

Prije svega, vrijedi pravilo manje je više što god odabrali za vjenčanje. Bilo da birate vjenčanicu, vjenčano prstenje, pozivnice, zahvalnice, tortu, buket ili dekoracije... što elegantnije - to bolje, što jednostavnije - lakše ćete osmisliti cijelo vjenčanje. No jednostavnost ne znači nedostatak detalja, dapače. Detalji moraju biti prisutni na svakom koraku, usklađeni s temom vjenčanja i osobnošću mladenaca. U modi je neobično, zanimljivo i drugačije. Detalji ne trebaju biti skupi, no moraju imati stila.

Ukoliko ste odlučili obojati svoje vjenčanje nekom bojom, ne ustručavajte se za kontraste upotrijebiti i crnu, sivu ili srebrnu. Iako to nisu tradicionalne boje za vjenčanje, lijepo će se uklopiti iskorištene u detaljima i modernom prostoru restorana. Za dekoracije je poželjno da budu maštovite, asimetrične, unikatne - pri čemu će vam pomoći iskusni cvjećar/florist.

Kod izbora torte ili pozivnica izbjegavajte zastarjele standarde, primjerice ogromne torte na kičastim stalcima ili pozivnice sa zlatnim golubovima, danas se sve može naručiti maksimalno personalizirano. Jednako vrijedi i za vjenčanicu, cipele (koje ne moraju biti bijele!), odijelo za mladoženju...
Uz sve to pripazite i na odabir glazbe (turbofolk i narodnjaci nisu prikladni za moderno vjenčanje sa stilom) te odabir fotografa koji će sve to savršeno zabilježiti.

U galeriji fotografija pogledajte naše prijedloge za moderan stil vjenčanja: vjenčanice Envy Room, pozivnice i zahvalnice Angelus art i Amorfia unikatni nakit.

Za kraj jedan kolaž ideja za moderno vjenčanje bogato detaljima:
Moderno vjenčanje - Vjenčanje snova

Fotografije zahvaljujući oncewed.com i mintphotography.com.au


Pripremila: Branka Biščan, 18.6.2010.

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi